over wePowder

Poeder is een keuze

wePowder ís freeriden. Al meer dan twintig jaar rijden wij achter de stormen aan om in de beste sneeuw te skiën en te boarden. Poeder is namelijk een keuze. Je moet op het juiste moment op de juiste plaats zijn voor de beste condities. En hierbij maakt het inderdaad niet uit of je nou op één of op twee planken staat, het geweldige gevoel van het glijden door verse sneeuw is universeel. Deze stoke delen we op wePowder sinds 2008.

Hoe het allemaal begon

wePowder is ontstaan uit Skizone.nl en VerseSneeuw.nl. Het freeriden was de gedeelde passie. Hieruit ontstond de wePowder gids en de eerste website van wePowder. Waarom? Tja, omdat we ons enthousiasme, onze kennis en expertise met jullie wilden delen. Inmiddels is wePowder uitgegroeid tot de grootste freeride community van Nederland en België en naast de website en de gids delen we de stoke met mobiele applicaties, events en kleding.

Freeriden

Freeriden is een mooie, maar ook risicovolle sport. Je bent actief in de vrije natuur en daar moet je omgaan met allerlei mogelijke gevaren, zoals lawines. Je moet ook zelf de beslissing nemen of je een helling wel of niet gaat rijden. Daarom besteden we op wePowder sinds ons prille begin aandacht aan alle veiligheidsaspecten van het freeriden, zoals inhoudelijke kennis, relevante cursussen, het juiste materiaal, actuele condities en de juiste gidsen om mee op pad te gaan.

Als freerider is het belangrijk dat je je grenzen kent. Je moet het terrein rijden dat je ook daadwerkelijk kan rijden, anders breng je jezelf en anderen in gevaar. En daarbij is het heel simpel: 'powder is fun, but so is tomorrow'. Het mooie van freeriden is dat iedereen het op zijn eigen niveau kan beleven, want 'de beste freerider is de freerider met de grootste glimlach'. Ga dan ook met een gekwalificeerde gids de bergen in om die glimlach op je gezicht te krijgen!

Boven alles is wePowder nog het meest de freerider zelf. Jij dus! Deel je ervaringen en kennis op wePowder en je krijgt veel energie en stoke terug vanuit de community.

Contact

Redactie adres

Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam
info@wepowder.nl

Adverteren

wePowder BV
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam
info@wepowder.nl
KVK: 56499280
BTW: NL852155992B01