Diepe poeder bij CMH Gothics

Arjen

 Weet iemand de overtreffende trap van diepst?

Normaal gesproken ben ik een redelijk vlotte schrijver. Bam, bam, bam en de woorden staan op papier. Probleem is dat ik nu al een minuut of twintig de eerste zin aan het schrijven ben, om ‘m vervolgens weer te verwijderen. Want hoe beschrijf je misschien wel de beste week die je ooit gehad hebt?

I'll believe it when I ski it
Het is niet alleen lastig om het op papier te beschrijven, maar misschien nog wel meer als het je gevraagd wordt. Hoe was het in Canada? Was het beter dan vorig jaar? Was het beter dan een goede dag in de Alpen? Tja…..het is gewoon eigenlijk niet mogelijk om er een antwoord op te geven. Want zoals Kent Kreitler in de Waiting Game al zegt ‘I'll believe it when I ski it'. Het is precies wat het is. Als je het hebt ervaren weet je dat je een soort overtreffende trap hebt meegemaakt.

Morris op zoek naar wat adem

Faceshots
En daarom ben ik ook blij dat de eerste video's doorkomen. Fernie-local Dylan Siggers zat bij ons in de lodge en het was top om met hem te skiën. Negentien jaar oud en charging big-time. Hij heeft een video ge-edit voor Matador Network en deze video laat precies zien hoe het was. Op de berg dan. Want de sfeer laat zich in deze video niet pakken, de faceshots gelukkig wel.

Thanks!
De vibe in de lodge, de heli die voor de deur klaar staat, de humor van de gidsen, de pillows, de spines, de diepe poeder die iedere dag weer werd aangevuld, king crab als diner, stretchclass, veel feesten en veel, heel veel lachende gezichten. wePowderaars Mark, Remco, Bas, Wouter, Emile, Ronald, Mike en Philippe van CMH Benelux bedankt voor een topweek. We zijn er volgend jaar weer bij!

Volgend jaar!
We zijn druk bezig met het editten van onze eigen video met een sfeerverslag van deze week, binnenkort meer! Ennuh, volgend jaar organiseren we weer een week naar BC om met de heli next-level powder te ontdekken. Ook hierover binnenkort meer!

Reacties

joepvandenbogaert
Beginner
MickeydeHaas
Gevorderd
brt
Gevorderd
MickeydeHaas
Gevorderd
Jeffrey2
Gevorderd
The_O
Toerist
Jef2
Gevorderd
telemikey
Gevorderd
Dexter
Gevorderd
powderdude
Gevorderd
atlasemiel
Gevorderd
Je hebt een account nodig om te kunnen reageren in dit topic. Login of registreer.
Advertentie

Sneeuwval komende 6 dagen

 • 1
  Zillertal
  4 cm
 • 2
  Zugspitz Arena
  4 cm
 • 3
  Garmisch-Partenkirchen
  4 cm
 • 4
  Arabba
  3 cm
 • 5
  Flims-Laax-Falera
  3 cm
 • 6
  St. Anton am Arlberg
  3 cm
 • 7
  Säntis
  3 cm
 • 8
  Silvretta Arena Ischgl Samnaun
  2 cm
 • 9
  Lenzerheide-Valbella
  2 cm
» meer bestemmingen