Aanstaande zondag: Surfen en BBQ met CMH en wePowder!

meteomorris

Zondag 7 september

Wegens succes geprolongeerd! Want het was wel erg gezellig vorig jaar, ondanks dat het weer niet heel erg meezat. Dus....we gaan weer surfen en barbecueën! Ter niet officiele start van de winter. Want het duurt nog wel even tot de winter weer begint (we zijn al over de helft mensen), maar het leek ons leuk om dit leuke evenementje weer te organiseren. Want waar je met heliskiën met CMH in een witte golf verdwijnt, zou het zomaar kunnen dat je die zondag in de Scheveningse branding in een ander soort golf rijdt. En dus gaan we golfsurfen, het op-een-na-coolste na heliskiën of heliboarden! Nou ja, eigenlijk is dat gewoon normaal skiën en boarden, maar hey, er ligt nog geen sneeuw! 

Waar?
Op de beste surfspot van Nederland bij de oudste surfschool: bij Hart Beach in Scheveningen!

Voor wie?
Voor iedereen die zin heeft in de winter, mooie plannen met elkaar wil uitwisselen, de opgekropte stoke er even uit wil laten komen of gewoon lekker een biertje wil drinken. Voor iedere wePowderaar dus! En denk je bij jezelf: mij niet gezien in dat koude water...Je krijgt natuurlijk een wetsuit, maar daarnaast is het water van de Noordzee in dat weekend ongeveer op z'n warmst en zou zomaar de 21/22 graden kunnen aantikken. 

Wat kan je doen?
Nou, bovenstaande in ieder geval. Maar…..je kan ook met andere wePowderaars de golven in op de beste surfspot van Nederland: Scheveningen! Voor slechts € 40,00 krijg je twee uur golfsurfles (incl. materiaal) en staat er na afloop een goede barbecue voor je klaar. Dit is een echte wePowder-prijs, want normaal gesproken kost alleen de twee uur surfles je al € 40,00. Wil je alleen komen barbecueën, dan kan dat natuurlijk ook en betaal je € 15,00. Maar ook als je alleen een biertje wilt komen drinken ben je natuurlijk van harte welkom!

Oh, ennuh, de boulevard van Scheveningen is zo ongeveer de mooiste plek om te longboarden. Dus neem vooral je longboard mee als je lekker wilt cruisen!

Wanneer?
Zondag 7 september 2014

Hoe laat?
De surfclinics starten om 13.00 uur en om 15.30 uur. Het vuur van de barbecue gaat om 16.00 uur branden.

Wat moet je doen om er bij te zijn?
Via deze link kan je op de site van Hart Beach je opgeven voor de surfclinics en/of de barbecue! Je ontvangt een mailtje van de mannen van Hart Beach waarin alle gegevens met betrekking tot betalen staan. 

Hoe kom ik er?
Parkeren is gratis in Scheveningen-Haven en het is maar een paar minuten lopen naar de surfschool. Met het OV kan je het beste tramlijn 11 nemen en helemaal uitzitten tot het strand. Vanaf het eindpunt is het een paar minuten lopen.

We zien jullie op 7 september! Op naar de winter!

Reacties

Karst
Gevorderd
Mitchel.
Expert
Roelaano
Gevorderd
ThijsKennis
Expert
Haagje
Beginner
Arjen
Gevorderd
ieism
Toerist
Rene
Beginner
MarkieMark
Beginner
Arjen
Gevorderd
tellie-G
Expert
xs2arjan.
Gevorderd
Arjen
Gevorderd
wittelijnen
Expert
skiester
Gevorderd
Je hebt een account nodig om te kunnen reageren in dit topic. Login of registreer.
Advertentie

Sneeuwval komende 6 dagen

 • 1
  Zillertal
  4 cm
 • 2
  Zugspitz Arena
  4 cm
 • 3
  Garmisch-Partenkirchen
  4 cm
 • 4
  Arabba
  3 cm
 • 5
  Flims-Laax-Falera
  3 cm
 • 6
  St. Anton am Arlberg
  3 cm
 • 7
  Säntis
  3 cm
 • 8
  Silvretta Arena Ischgl Samnaun
  2 cm
 • 9
  Lenzerheide-Valbella
  2 cm
» meer bestemmingen