Freeride Film Festival op 3 november!

meteomorris

Zo! Het is begin september en we staan alweer in de startblokken voor de winter! Het is tijd om weer te gaan dromen over witte poedervelden en waar kan je dan beter starten met wat voorpret bij het alweer achtste Freeride Film Festival. Pak dus nu je agenda en omcirkel vrijdag 3 november 2017, want dan vindt de mooiste avond voor freeriders weer plaats: de enige echte seizoensopener voor alle freeriders uit Nederland en België!

Tuschinski, Amsterdam

Net als de afgelopen jaren nemen we op 3 november Tuschinski in Amsterdam over. De zes zalen vol met films afgelopen jaar zijn zeer goed bevallen. De sfeer was fantastisch en we hebben dan ook ontzettend veel zin om weer een geweldige programmering neer te zetten in de mooiste bioscoop van Nederland.

De grote zaal van Tuschinski

Hoe koop je kaarten?

 • Klik op deze link
 • Klik op 'Amsterdam'
 • Selecteer een zaal/deel van de zaal.
 • Selecteer het aantal kaarten dat je wilt hebben.
 • Selecteer een stoel. Het maakt niet uit welke je kiest want we werken niet met vaste plekken. Dit zit puur in het systeem van Pathé.
 • Rond je bestelling af
 • Ga stoked zitten wachten tot het 4 november is ;-)

Ook dit jaar zijn we weer bezig met een fantastische programmering. Reken op een avond met de beste ski- en snowboardfilms, toffe clinics, workshops en lezingen. Wil je alles meemaken, dan ben je van 18:00 tot ver na middernacht onder de pannen. En dat allemaal met één ticket, voor een prijs waarvoor je in de winter niet eens een uurtje indoor kan skiën in Zoetermeer! Een ticket voor het Freeride Film Festival kost namelijk slechts € 21,00!

Tipje van de sluier

Je kunt natuurlijk weer alle dikke films verwachten op het Freeride Film Festival, maar hierbij alvast de eerste films die je gaat zien op 3 november!

Drop Everything - Matchstick Productions

Na de ietwat tegenvallende film van vorig seizoen (je weet wel, met die woestijn) is Matchstick Productions weer terug waar ze moeten zijn. Drop Everything is hun nieuwe film en wat ziet dit er weer waanzinnig uit. Dikke actie, goede humor, mooie locaties en herkenbare situaties. Een absolute must-see en op basis van de trailer misschien nu al de film van het jaar!

Rogue Elements - Teton Gravity Research

Bam! Rogue Elements is de nieuwe film van de mannen uit Jackson Hole. Waanzinnige rijders op ski's en snowboard, gefilmd op locaties over de hele wereld. Dit is skiporn (of snowboardporn) zoals het moet zijn en zoals je het verwacht van TGR. Ook deze mag nu al op je lijst om te zien op het grote scherm in Tuschinski.

This Is Home - The Faction Collective

Dit is de nieuwste productie van The Faction Collective. This Is Home gaat over het plezier dat we hebben in de bergen en het zoeken naar de perfecte lijn. In This is Home zie je de legendarische Candide Thovex, maar ook Kelly Sildaru en Sam Anthamatten. Het zal garant staan voor hele diverse actie. De film is onder andere opgenomen in Finland, Zermatt, La Clusaz, Montana en Tsjechië. We zijn heel blij dat we deze film kunnen laten zien op het Freeride Film Festival!

The Alps - The Teaser

The Alps is een lekkere korte film van MRTN producties. De mannen zijn al sinds het begin actief op wePowder en we zijn dan stoked dat we hun korte film op het grote scherm van Tuschinski kunnen laten zien.

Updates en tickets

Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe films vastgelegd zijn, wat de exacte inhoud van de clinics gaat worden, waar de afterparty precies gaat plaatsvinden, etcetc. Maar we zijn zo stoked dat we het dus eigenlijk nu al met jullie wilden delen. Het belooft in ieder geval een avond te worden die je als freerider niet mag missen! Tickets zijn al te koop en kan je hier op de website van Pathé kopen! Klik op Amsterdam en vervolgens op een van de tijdstippen van 18.00 uur. Het maakt niet uit welke plek je kiest, aangezien iedereen vrij is om te gaan zitten waar hij/zij wil. De laatste jaren is het al weken van te voren glashard uitverkocht dus OP=OP.

Met nu al dank aan onze partners The North Face en CMH Benelux. Zonder hen kan het Freeride Film Festival simpelweg niet plaatsvinden. Bedankt!

En om alvast in de stemming te komen: zo leuk was het vorig jaar!

We zien je op 3 november in Tuschinski!

Reacties

ThijsBriggeman
Beginner
Tim3
Beginner
ffKnallen
Gevorderd
Neliz
Beginner
Jurr
Gevorderd
Arjen
Gevorderd
KrisL
Beginner
Arns
Beginner
Je hebt een account nodig om te kunnen reageren in dit topic. Login of registreer.
Advertentie

Sneeuwval komende 6 dagen

 • 1
  Zillertal
  4 cm
 • 2
  Zugspitz Arena
  4 cm
 • 3
  Garmisch-Partenkirchen
  4 cm
 • 4
  Arabba
  3 cm
 • 5
  Flims-Laax-Falera
  3 cm
 • 6
  St. Anton am Arlberg
  3 cm
 • 7
  Säntis
  3 cm
 • 8
  Silvretta Arena Ischgl Samnaun
  2 cm
 • 9
  Lenzerheide-Valbella
  2 cm
» meer bestemmingen