skiester

Gevorderd

skiester

Freeride PassportTM

kennis
afdalen
conditie
klimmen

Over skiester

Moeder maar vooral Poederloeder

Ik sta vanaf mijn 6e op de ski's en sinds 5 jaar helemaal gek van het Freeriden.

En elk jaar wordt het erger, die honger naar sneeuw. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk vette poederalerts mee te gaan pakken.....

Door het prachtige WePowder en Snow Safety Center veel nieuwe 'poedermaatjes' opgedaan en ik hoop komend seizoen dan ook veel meters met jullie te gaan maken. Ook mijn oudste zoon (14) heeft het poedervirus te pakken dus ook met hem hoop ik vele bergen te bedwingen!

Naast het poederskiën ben ik gek op alles dat vier wielen heeft en voor mij is er maar een echte poedermobiel: Tonka gaat helaas niet zo snel als mn vorige auto (911) maar lekker veel ruimte en van een metertje sneeuw en een volledige quiver en/of poedermaten zal Tonka ook niet schrikken.

Toen ik 4 jaar geleden op zoek was naar nieuwe poederski's ben ik tegen de Whitedot Preachers (die groene met de witte stippen) aangelopen en never looked back. Hoewel ik van huis uit fiscaal jurist en compliance officer ben was ik zo enthousiast over die skis dat ik van mijn passie deels mijn beroep heb gemaakt en een paar jaar distributeur van Whitedot ski's en Resqski (ski-zoek-zenders) voor de BENELUX (www.freepowder.nl) ben geweest.

Helaas ben ik daar door tijdgebrek mee gestopt en is freeride weer gewoon mijn hobby!