Berber

Expert

Berber

Freeride PassportTM

kennis
afdalen
conditie
klimmen

Over Berber

... Er even tussenuit ;-) Drie dagen later stond ik (onder begeleiding van een ervaren Nederlandse Skileraar) 24 kleine kinderen skiles te geven. Rond dezelfde tijd van het jaar, 6 jaren later, had ik mijn diploma als Staatliche Skilehrerin van de Bundes Sport Akademie in Innsbruck-Oostenrijk op zak. Waar een wil is is een weg.... Vandaag de dag ‘ben’ ik mijn eigen eenmansbedrijfje, gevestigd in Kaprun. Ik moet hard werken om voor het skien te kunnen leven.. maar het skien, sporten, de bergen, de natuur maken het dubbel en dik goed! ;)

Het Freeriden is een belangrijk onderdeel van mijn leven en mijn werk! Ik werk met jullie tijdens een Safari, of ook met jullie kinderen in een Kids-Experience (!), aan je technieken (on- en offpiste) en geef waardevolle tips en trucs om je echt op een hoger ski niveau te liften.. Op mijn website vind je meer info over mijn Safari's: https://berbersemmelink.wordpress.com/possibilities-2/on-offpiste-ski-safari/
Vanaf 15 Oktober tot de sneeuw een zwembad is, ik sta op mijn latten en ben voor jullie beschikbaar.. Bezoek me op Facebook, mijn website of gewoon gelijk in Kaprun!
Blijft mij nog om iedereen een sneeuwrijke Winter te wensen! Ride safe & stay healthy!


www.berbersemmelink.wordpress.com
www.facebook.com/dutchfreeride

Sponsoren:
Cohesive Synergy
MK Skiservice
Byvisor.com
Blueprint Eyewear
Funktionsunterwaeschewelt.com

Homebase: Kaprun, Kitzsteinhorn

Sportieve groeten,

Berber Semmelink