PowderQuest
Download gratis
Freeride Paspoort
Heb jij hem al?
Shop
wePowder goodies
Nederlands
English

Surfen en BBQ met CMH en wePowder

Zondag 7 september

door meteomorris op 25 juli 2014

Wegens succes geprolongeerd! Want het was wel erg gezellig vorig jaar, ondanks dat het weer niet heel erg meezat. Dus....we gaan weer surfen en barbecueën! Ter niet officiele start van de winter. Want het duurt nog wel even tot de winter weer begint (we zijn al over de helft mensen), maar het leek ons leuk om dit leuke evenementje weer te organiseren. Want waar je met heliskiën met CMH in een witte golf verdwijnt, zou het zomaar kunnen dat je die zondag in de Scheveningse branding in een ander soort golf rijdt. En dus gaan we golfsurfen, het op-een-na-coolste na heliskiën of heliboarden! Nou ja, eigenlijk is dat gewoon normaal skiën en boarden, maar hey, er ligt nog geen sneeuw! 

Weekendfilm: Stammtisch

door Arjen op 25 juli 2014

Zo, deze europroductie is dik! Mooie freeride van de Freeski-crew in onze geliefde Alpen en enkele bestemmingen ver daarbuiten. De combinatie van park en poeder, maar vooral heel veel dikke actie zorgt ervoor dat je hier wel even een half uurtje vrij voor kan maken!

Trailer Days Of My Youth

Dikste film van het jaar?

door Arjen op 24 juli 2014

Zo, hier kunnen we wel even een apart blog aan wijden. De laatste trailer van Days Of My Youth, de film van MSP en RBMH die in het najaar uitkomt. En het moet gezegd: de mannen van MSP doen het weer! Er is twee jaar aan deze film gewerkt en dat is te zien. Nog even los van alle actie is het thema van de film wat mij betreft erg raak: blijf altijd jong!

Eric Pollard in lawine

door Arjen op 24 juli 2014

Dat het ook bij de pro's wel eens misgaat zie je hieronder in deze POV van Eric Pollard. Hij is aan het filmen voor Nimbus en trekt ergens in de BC een dikke plaat los. We weten natuurlijk niets over de stabiliteit van het sneeuwdek, maar het is wel goed te zien op welk deel van de helling de lawine uiteindelijk getriggerd wordt. Waar denk jij dat het precies mis gaat?

Weekendfilm: Head Straight

door Arjen op 18 juli 2014

Er staat ons een warm weekend te wachten. Hoge temperaturen, veel zon: de zomer is volle bak aan. En dus is het misschien wel lekker om even wat tegenwicht te bieden tegen die hoge temperaturen. Met een vette freeride film voor het weekend. 

Trailer Time

alle trailers van 2014/2015

door Arjen op 17 juli 2014

Het is weer die tijd van het jaar. Langzaam maar zeker kunnen we weer af gaan tellen naar de winter. En dat betekent ook weer veel nieuwe freeride films. Veel trailers komen nu zo'n beetje uit. Sommige van deze films zijn straks weer te zien op het enige echte Freeride Film Festival (waarover binnenkort meer), maar voor nu is het alvast even wat stoke omhoog pompen voor een winter die gaat komen. Wat is jouw favoriet?

Helitrip al geboekt?

Vanaf 1 juli duurder

door meteomorris op 30 juni 2014

In januari 2015 gaan we met wePowder weer naar Revelstoke om te genieten van de dikste poeder. Er zijn al wat inschrijvingen voor deze reis, maar wil je graag dan is dit het moment om te boeken. Vanaf 1 juli (dat is dus morgen) gaan de prijzen bij CMH omhoog en is je vroegboekvoordeel voorbij. 

Volgend jaar geen Les 4 Vallées?

door meteomorris op 23 juni 2014

Bizar nieuws vandaag in de Zwitserse media. De liftmaatschappijen van Verbier, Veysonnaz, Nendaz en Thyon zijn niet tot een akkoord gekomen om Les 4 Vallées op één liftpas aan te bieden. Voor zover het er nu naar uitziet komen er dus aparte skigebieden. Hopelijk is het een bizarre onderhandelingstactiek van een van de liftmaatschappijen om iets te forceren, want wij kunnen er ons niet echt wat bij voorstellen dat ze los van elkaar beter af zijn dan met elkaar.

Poeder in Alta in juni

door Arjen op 19 juni 2014

Winter is voor even terug in Noord-Amerika. Kregen we al eerder foto's door van wegen in Wyoming die er weer helemaal wit uitzagen, ook in Alta is een goede lading sneeuw gevallen.  

Japanse zomerstoke

door Arjen op 12 juni 2014

Nog negen dagen en dan mogen we weer gaan aftellen naar de winter. Maar niet voordat de zomer voorbij is. En om die door te komen voeden we jullie af en toe met een gezonde dosis van wit spul. Koud wit spul. Heel veel koud wit spul. Poeder dus. Wat te denken van deze Japanse sneeuwsurfers? In de hele video wordt er maar één sprong met een rotatie gemaakt, maar who cares?

Insider tips

Deel je geheimtips met de community Lees meer...

readMore

Powder Alert

Ontvang een e-mail van Meteo Morris als er Powder Alert is voor jouw favoriete regio.